Spartak Ždrepčeva krv – Čelik 3:0 (3:0)

Antalija. Strelci: 1:0 Šormaz (18. min), 2:0 Denković (22. min), 3:0 Đenić (36. min)

Spartak Ždrepčeva krv: prvo poluvreme: Ostojić, Kerkez, Rakić, Tekijaški, Vukčević, Radovanović, Glavčić, Milošević, Denković, Đenić, Šormaz. drugo poluvreme: Lučić, Jočić, Đorđević, Dunđerski, Jović, Marčić, Milić, Mladenović, Obradović, Torbica, Tripković.

Čelik: Karatrić, Rizvanović, Marković, Georgina, Cubara, Baban, Kurbanov, Simeunović, Blažević, Ajdemir, Alispahić. Igrali još: Volotinen, Vardo, Gulnar, Žuna, Azur, Ugur, Choi

Subotičani su dan kasnije i sa drugim protivnikom odigrali svoj prvi kontrolni meč za vreme boravka u Antaliji. Zbog izuzetno lošeg vremena izostao je planirani susret protiv Njiređhaze te je Spartak prvu probu po dolasku u Tursku odigrao protiv Čelika iz Zenice i slavio sa 3:0.

Trener Rogan pružio je šansu skoro svim igračima koji su odigrali po jedno poluvreme. Spartak je do pobede došao golovima u prvom poluvremenu kada su pokazali da se ozbiljno pripremaju za nastavak sezone. Subotičani su poveli golom mladog Šormaza koji se sve više ističe. Bio je strelac i u prvoj pripremnoj utakmici protiv Bekeščabe koju su odigrali u Subotici. Denković je duplirao vodstvo u 22. minutu da bi Đenić doneo velikih 3:0 u 36. minutu.

U nastavku susreta ravnopravnija igra na terenu u kojoj je bilo još nekoliko prilika za postizanje golova, ali rezultat se nije menjao. Najbolju priliku za smanjenje rezultata Čelik je imao u 85. minutu kada je sudija dosudio penal za ekipu iz Zenice. Međutim, golman Lučić bio je uspešniji od igrača Čelika i odbranio njegov šut sa 11 metara.