Spartak Ždrepčeva krv – Radnik 3:3 (2:2)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 300. Sudija: Marković Momčilo. Strelci: 1:0 Denković (4. min iz penala), 1:1 Zlatanović (15.), 1:2 Pavlović (26.), 2:2 Đenić (33.), 3:2 Šormaz (74.), 3:3 Stanisavljević (80.)

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Kerkez, Otašević, Milošević (72. Vukčević), Tekijaški, Jočić (70. Rakić), Mladenović, Glavčić, Tufegdžić, Đenić (64. Šormaz), Denković. 

Radnik: Vasiljević, Pajović, Stevanović, Stojanović, Keremeh, Pavlović, Ristović (53. Stamenković), Kričak, Stanisavljević (80. Pejčić), Damnjanović, Zlatanović (68. Bojić).  

Fudbaleri Spartaka i Radnika podelili su bodove u veoma uzbudljivoj utakmici u kojoj je subotička publika videla čak šest golova od kojih čak četiri u prvom poluvremenu. 

Subotičani su poveli već u 4. minutu, nakon što je u šesnaestercu oboren Đenić. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Denković koji dovodi Spartak u vodstvo od 1:0. Desetak minuta kasnije Radnik je došao do poravnanja, golman Vasiljević je deganžirao loptu daleko u polje, koja je pala dvadesetak metara pred gol Spartaka pravo pred noge spretnog Zlatanovića koji je loptu primio u punom trku i sa desetak metara loptu poslao pored golmana Ostojića za 1:1. Domaćini su nakon poravnanja stvorili nekoliko izglednih prilika, međutim do vodstva su ipak došli gosti i to odličnim golom Pavlovića koji je iskosa sa 25 metara lob udarcem savladao golmana Ostojića. Uzvratio je Spartak preko Tekijaškog koji je sa ivice šesnaest metara uputio odličan udarac a golman Vasiljević krajnjim naporom sačuvao svoju mrežu i loptu poslao u korner. Loptu sa kornera ubacio je Milošević a najsnalažljiviji je bio Đenić koji glavom loptu šalje u suprotan ugao za 2:2 u 33. minutu. Do isteka prvog poluvremena Spartak je preuzeo terensku inicijativu, stvarali su brojne prilike, međutim nisu uspeli po treći put savladati golmana Radnika. 

Drugo poluvreme nastavljeno je sa otvorenom igrom na obe strane. Prvi su do novog gola došli subotičani iz akcije koja je potekla sa leve strane, Vukčević je u 74. minutu loptu poslao pred gol Radnika gde se nalazi mladi Šormaz koji je u stilu iskusnog igrača loptu sproveo u mrežu za 3:2. Šest minuta kasnije Radnik je poravnao rezultat novim šutem iz daljine. Šut Stamenkovića sa ivice šesnaest metara dobro su izblokirali igrači Spartaka, međutim lopta se odbija do Stanisavljevića koji je oko osamnaest metara šalje u mrežu za konačnih 3:3.