Nakon dvonedeljne pauze fudbaleri Spartaka nastavljaju bobru za prvenstvene bodove. U narednom 8. kolu Linglong Super lige subotičani gostuju ekipi Mladosti u Lučanima u utakmici koja se igra u nedelju 15.  septembra od 19 časova. 

Šef struke Vladimir Gaćinović ističe lošu tradiciju protiv narednog rivala  – Gledajuću tradiciju sa ekipom Mladosti, Spartak se sigurno ne može pohvaliti da je bio uspešan pogotovio ne u Lučanima. Tradicija nas ne opterećuje putujemo na megdan Mladosti sa željom da se nadigravamo. Znamo da nas očekuje jedna kvalitetna i iskusna ekipa koja godinama ne menja puno toga u svom pristupu.  Promenili su trenera ali i dalje je tu kao sportski direktor Neško Milovanović, selektor mlade reprezentacije. Odlazimo u dobrom raspoloženju, mali problem nam predstavlja povreda Lazara Tufegdžića. Drago mi je da se u tim vraća Nemanja Obradović, koji je jako bitan za našu igru.      

Nemanja Mladenović očekuje težak meč, ali i povoljan rezultat.  – Putujemo u Lučane gde igramo protiv jedne od najiskusnijih ekipa u Ligi. To nam je tradicionalno težak protivnik, međutim dobro smo iskoristili ovu prvenstvenu pauzu da se pripremimo i još bolje uigramo. Očekujem da se vratimo sa povoljnim rezultatom.