Nakon deset dana provedenih na Zlatiboru šef struke Vladimir Gaćinović zadovoljan je dosadašnjim pripremama ukoliko se uzmu u obzir sve okolnosti.  

 – odigrali smo do sada sedam utakmica. Malo nas je poremetio preopterećen program pa smo imali puno povređenih igrača. Problem nam je predstavljao i korona virus, pošto su igrači koji su se oporavili od njega bili skloniji povredama. Ipak možemo biti zadovoljni kako se sve završilo, daćemo tri dana pauze igračima pa očekujem da ćemo od nedelje svi biti na broju. Ima još dosta vremena do prvenstva da formiramo tim koji će početi novu sezonu. Odigraćemo još jednu do dve utakmice pa posle toga formirati početni sastav. 

Gaćinović je izneo plan po povratku u Suboticu –  Po povratku moramo malo da redukujemo spisak kako bi se okrenuli više taktičkom delu koje smo bili malo zapostavili zbog velikog broja igrača na treninzima.  Odigraćemo generalnu probu protiv ekipe TSC u zavisnosti kada počinje prvenstvo a do tada i još jednu kontrolnu utakmicu verovatno protiv Segedina.