Nakon uverljive pobede u prvom kolu, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nastavku prvensta koje je na programu već sredu 5. avgusta gostuju u Bačkoj Palanci ekipi Bačke. Meč se igra sa početkom od 19 časova.   

Vladimir Gaćinović izneo je svoje viđenje sutrašnje utakmice – Imali smo pomalo sreće što smo utakmicu prvog kola odigrali u petak i imali sasvim dovoljno vremena da oporavimo ekipu i da se pripremimo za sutrašnji meč. Moramo podići ritam ekipe na još veći nivo jer to od nas zahteva naredni protivnik koji igra puno brži fudbal od Zlatibora našeg prošlog rivala. Bačka igra brzo, napadački i veoma agresivno. To je uvek bio vruć teren i moramo se tako spremiti. Ako želimo da ostvarimo svoje planove i ciljeve moramo imati vrhunski pristup. Biće to jedan težak ispit ispit za nas, ali ja verujem u svoje momke da će izaći maksimalno angažovani i da će pružiti dobru igru. Što se tiče igračkog kadra, jedino se Shimura požalio na bol u nozi kao posledicu loma. Svi ostali se vraćaju radu i ekipi. Nisu svi igrači u stanju kakvom bi želeli ali svi se polako vraćaju u formu i očekujemo da budemo sve bolji iz utakmice u utakmicu.  

Standardni prvotimac Nemanja Tekijaški očekuje nove bodove u Bačkoj Palanci – Imali smo sreće što smo odigrali utakmicu u petak u kojoj nismo dali sto posto sebe i sačuvali se malo za sutrašnju utakmicu. Ne podcenjujemo protivnika ali ako budemo igrali svoju igru možemo ostvariti novi trijumf. Vidi se da se i klub trudi oko nas i svi imamo žleju da ponovimo rezultat od pre dve godine kada smo izborili igranje u Evropi. Mislim da imamo kvalitet za to, dugo smo na okupu i dobro se svi poznajemo.