U poslednja dva kola subotički superligaš je osvojio samo jedan bod i sada sa velikim nestrpljenjem očekuju duel sa ekipom TSC da pokažu svoj kvalitet. Utakmica 9. kola Ling long Super lige između TSC i Spartak Ždrepčeve krvi igra se u subotu 26. septembra sa početkom od 16 časova na stadionu u Senti. 

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović očekuje bolje izdanje svoje ekipe – Imali smo stresnu prošlu nedelju, ne zbog poraza već zbog načiuna na koji smo izgubili utakmicu. Analizarili smo postojeće stanje i uzroke  lošeg pristupa igri koji nama nije svojstven što smo pokazali u prvih šest-sedam kola. Sutra imamo novi zadatak i novu obavezu da pokažemo šta smo i koliko vredimo. Čeka nas izuzetno težak zadatak protiv ekipe koja ima odličan ofanzivni potencijal koja je dala Steaui šest golova i Mačvi četiri u gostima. Moramo ući sa velikim nabojem u taj susret jer samo tako možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Šef struke se osvrnuo i na igrački kadar – Imamo određenih kadrovskih problema, ne možemo računati na Tekijaškog koji ima parne žute kartone i na Ivančeviča koji je već tri nedelje van struje. Na povrede se žale Dunđerski i Srećković i još uvek nismo sigurno da na njih možemo računati. Međutim, Spartak ima dovoljno kvalitetnih igrača i svako ko dobije svoju šansu sigurno će je iskoristiti. Znamo šta moramo da radimo kako bi popravili utisak iz prošla dva kola.