Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 4. kolu Linglong Super lige gostuju ekipi Mladosti iz Lučana. Utakmica se igra u subotu 7. avgusta u 18:55 časova.  

Utakmicu je najavio pomoćnik šefa stručnog štaba, Savo Pavićević –  Prvo moram da se osvrnem na utakmicu protiv Crvene Zvezde. U toj susretu je bilo dosta pozitivnih stvari, što nas raduje jer  smo prva dva kola malo lošije odigrali. Raduje nas kako su momci izašli na teren protiv favorita, odigrali su hrabro i čvrsto i sada sa puno samopouzdanja idemo u Lučane. Mladost ima određenih problema još uvek su bez bodova, ali to ništa ne znači. Neće nas to poremetiti jer znamo sa kime igramo. Radi se o ekipi koja je dobro selektirana i koi nisu baš imali ni sreće u dosadašnjem prvenstvu.  Sigurna nas očekuje težak posao. Igraju disciplinovano i moramo da odgovorimo sa črvstom, agresivnom igrom i da budemo kompaktni kao protiv Crvene Zvezde. Momci su nakon utakmice sa Crvenom Zvezdom shvatili da mogu puno, radili su dobro i skoncentrisano na treninzima zbog čega očekujem pozitivan rezultat.     

Nikola Srećković očekuje tešku utakmicu, ali i osvajanje bodova – Imamo slabiji start sezone od očekivanog. Uzeli smo do sada samo jedan bod, ali ohrabruje igra protiv Crvene Zvezde u poslednjem kolu. Očekuje nas teška utakmica u Lučanima, radi se o iskusnoj ekipi koja dugi niz godina igra Super ligu. Znamo da je teško u Lučanima uzimati bodove, ali mi nemamo izbora, idemo po pozitivan rezultat.