Nakon poraza od Partizana Subotičani  imaju priliku da pobedom u sledećem susretu vrate samopouzdanje. U okviru 12. kola dočekuju ekipu Voždovca, meć će se odigrati na Gradskom satdionu u Subotici u subotu 2. oktobra sa početkom od 18:00 časova.

Predstojeću utakmicu najavio je pomoćni trener Savo PavićevićPozivam navijače da nam pomognu da nam budu podrška u ostvarenju našeg cilja a to je osvajanje tri boda. Svesni smo da igramo protiv kvalitetnog protivnika, koji igra napadački fudbal. U svojim redovima imaju dobre individualce, posebno u tom ofanzivnom delu. Nalazimo se u jednom maloj rezultatskoj krizi, imali smo nešto slabije rezultate. Svesni smo da možemo i moramo bolje i mislim da će se to već sutra pokazati. Poštujemo protivnika, ali idemo na pobedu da prekinemo ovaj negativan niz. Radili smo dobro protekle nedelje, igrači su zdravi i spremni za duel i mislim. 

Napadač Luka Bijelović nada se prekidu negativnog niza – Očekuje nas veoma bitna i važna utakmica protiv Voždovca koja igra lep i otvoren fudbal sa dosta golova. Nažalost nas u poslednje vreme ne prate rezultati onako kako smo očekivali. Svesni smo da možemo i moramo mnogo bolje od toga. Uz maksimalno poštovanje protivnika sutra očekujemo osvajanje sva tri boda.