Spartak Ždrepčeva krv – Novi Pazar 1:3 (0:1)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 200. Sudija: Marko Srećković. Strelci: 0:1 Pavišić (38.),  1:1 Nikolić (iz penala 62.), 1:2 Mustafa (74.),  1:3 Dimić (78.)

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Jezdimirović (46. Todoroski), M. Bogićević, Ostojić, Vidović, Šćepanović (46. Vidaković), Tošeski, Bijelović (79. Tomašković), Tufegdžić, Srećković (79. Mihajlović), Nikolić 

Novi Pazar: Kukić, Vlajković, Pavišić, Joksimović, Jović, Lončar (65. Kiković), Islamović, Čečarić (87. Mujezinović),  Dimić, Mustafa (87. Rubežić),  Ratković (59. Jokić)

Fudbaleri Novog Pazara još jednom su uspeli da pobede u Subotici i odnesu nova tri boda. Gosti su u okviru prvog kola plej auta slavili sa 3:1. 

Prvo poluvreme proteklo je u inicijativi ekipe iz Novog Pazara, što je rezultovalo njihovim vodstvom u 38. minutu.  Odličan centaršut pred gol subotičana uputio je Stefan Dimić koji je iskoristio Filip Pavišić te loptu poslao u mrežu iza leđa golmana Dubljanića. 

Spartak je zaigrao boolje u nastavku utakmice. Šansu za poravnanje imao je Todoroski u 52. minutu nakon centaršuta Bijelovića. Par minuta kasnije najbolju priliku za poravnanje propustio je Srećković nakon čijeg šuta lopta odlazi tik iznad gola. U 62. minutu u kaznenom prostoru Novog Pazara oboren je Vidaković te je sudija bio primoran da dosudi najstrožu kaznu. Siguran izvođač bio je Nemanja Nikolić za poravnanje rezultata 1:1. Razbuktala se igra na terenu, obe ekipe su bile željne osvajanja sva tri boda. Domaćini su u 73. minutu imali veliku priliku za rezultatski preokret, Bijelović je poslo solo prodora uputio šut koji je završio pored same stative u gol autu.  Promašaj domaćih kaznio je Novi Pazar samo minut kasnije, nakon centaršuta Dimića loptu je zahvatio Ibrahim Mustafa i doneo novo vodstvo svojoj ekipi, 1:2. Samo četiri minuta kasnije nakon kiksa odbrane Spartaka gosti postižu i treći gol na utakmici. Strelac je bio Stefan Dimić koji je nakon dve asistencije upisao i gol te bio najbolji pojedinac na terenu.