Fudbaleri Spartaka sa novim šefom struke putuju na megdan u Kragujevac na utakmicu 28. kola Mozart Bet Super lige. Utakmica između Radničkog 1923 i Spartak Ždrepčeve krvi odigraće se u subotu 1. aprila sa početkom od 14:00 časova. 

Utakmicu je najavio Milan Milanović novi šef struke subotičana. –  Ovo je prva utakmica pod mojim vodstvom i nadam se da ćemo imati jedan psihološki momenat kod igrača da daju svoj maksimum a to što sam ja video da je taj maksimum daleko iznad pozicije u kojoj se nalazimo. Za početak imamo jednu vrlo jaku ekipu koja se bori za poziciju u plej ofu a ja mislim da su oni po igrama, po snazi i po načinu igre za jedno peto, šesto mesto. Očekujem vrlo interesantnu utakmicu gde će pored borbe nadam se biti i kvaliteta.     

Dženan Bureković se nada dobrom rezultatu – Dobili smo novog šefa, trudićemo se da ispunimo sve njegove zamisli. Putujemo u Kragujevac sa namerom da napravimo dobar rezultat i da odigramo dobru utakmicu. Imao sam povredu uspešno sam se vratio, treniram već dve nedelje i ukoliko se šef odluči da zaigram daću svoj maksimum. Potrudiću se da pomognem momcima da ostavre dobar rezultat.