Nakon dobre igre i postignuta čak tri gola ekipi Bežanije u Kup utakmici, fudbaleri Spartaka se u nedelju 6. decembra okreću prvenstvu. Subotičani putuju u Jagodinu gde će pokušati da ostvare pobedu i započnu beg sa dna tabele.

Trener Černišov, zna da ih očekuje težak duel sa ekipom koja se nalazi u istom problemu kao i Spartak – Igramo sa ekipom koja je naš direktni konkurent. Napredovali smo dosta u poslednjem periodu. Očekujemo da na ovom meču pokažemo nešto od naših ideja sa kojima smo i počeli da radimo po dolasku u Spartak. Znam da ekipa još nije na psihološkom nivou na kakvom bi trebala da bude, pošto imaju seriju utakmica bez pobede. Naš sledeći protivnik, ekipa Jagodina se takođe nalazi u donjem delu tabele i samim tim očekujemo jednu tešku utakmicu.

Spartak će nastupiti bez Jočića koji ima problema sa kartonima a izostaće i povređeni Mezei i Milić. Po rečima Černišova ekipa ima kostur od 22 do 23 iograča, a nastupiće oni koji se najbolje uklapaju u sistem igre za određenu utakmicu.

Utakmica između Jagodine i Spartaka igra se u nedelju 6. decembra sa početkom od 13 časova