Nakon ubedljive pobede na Kosovu u utakmici 1/16 finala Kupa fudbaleri Spartaka se okreću prvenstvenim obavezama.  U okviru 11. kola Super lige gostuju ekipi Zemuna u utakmici koja je na rasporedu u nedelju 24. septembra od 15 časova.

Pomoćni trener Savo Pavićević istakao je kvalitete narednog rivala – Poznajemo ekipu Zemuna čiji fudbaleri igraju tvrd fudbal, što se vidi i po njihovoj statistici. Igraju utakmice sa malo golova i očekujem da to bude jedna teška i borbena utakmica. Međutim, mi se uvek okrećemo našoj igri. Imali smo dugačak i naporan put, igrajući Kup utakmicu u Zubinom Potoku. Najbitnije je da se momci dobrio oporave i da utakmicu u nedelju dočekaju spremni. Malih problema ima Jočić, ali se nadamo da će i on do nedelje biti na raspolaganju šefu struke. Respektujemo ekipu Zemuna, ali se nadamo povoljnom rezultatu.

Branimir Jočić ističe odličnu atmosferu u ekipi i spremnost ovih mladih momaka da jurišaju na nove bodove. – Očekuje nas teško gostovanje, protiv ekipe koja je dobro organizovana sa malim brojem primljenih golova. Na nama je da ispoštujemo savete šefa i uz maksimalno angažovanje dođemo do sva tri boda.