Nakon dvonedeljne pauze fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 1. aprila od 17 časova igraju protiv Čukaričkog u Beogradu u utakmici 29. kola Super lige Srbije. Nakon dve vezane pobede subotičani u Beograd putuju sa velikim optimizmom i željom da se pobedom domognu četvrtog mesta.

Utakmicu je najavio pomoćni trener Vladimir Gaćinović  –  Igramo protiv ekipe koja nam je izrazvni konkurent za visok plasman. Igraju izuzetno čvrst fudbal i jedna su od najagresivnijih ekipa u ligi. Igraju u visokom ritmu i primaju malo golova. Predvođeni su starijim iskusnim igračima poput Drinčića i Puškarića, ali tu su i mlađi koji su zajedno sa našim golmanom Ostojićem članovi mlade reprezentacije Srbije, poput Bogosavca i Stevanovića. Radi se o jednom izuzetno dobro organizovanom klubu, i rezultati koji postižu su svakakao za respekt.

– Prvenstvenu pauzu smo iskoristili da odigramo dve prijateljske utakmice sa Bačkom iz Bačke Palanke i Srbobranom, doduše ovu drugu utakmicu su odigrali igrači koji su do sada imali manju minutažu. Mislim da smo stabilizovali ekipu, vratili samopouzdanje i dobro raspoloženje nakon dve vezane pobede i dobre igre protiv Radničkog u Nišu i Rada u Subotici. Značajno je to za nas jer je puno lakše raditi i pripremati se za naredne utakmice u nekoj pozitivnoj atmosferi. Nemamo nekih većih problema sa igračkim kadrom, izostaće jedino Stefan Milošević. Očekujem da prikažemo jednu dobru igru protiv kvalitetnog protivnika. – istakao je Vladimir  Gaćinović.   

Golman mlade reprezentacije Miloš Ostojić najavio je predstojeću utakmicu iz svog ugla – Mislim da je ovo derbi kola jer igramo sa ekipom koja je ispred nas sa malom razlikom od samo jednog boda a naša želja je da u završnicu prvenstva uđemo sa što više bodova. Tokom boravka sa reprezentacijom pratio sam dešavanja u klubu i izuzetno me raduje što su se neki igrači oporavili i što je Mile Savković postigao dva gola na pripremnoj utakmici i tim,e najavio odličnu golgetersku formu. Imamo odličan napadački trojac i od njih mnogo očekujemo. Ispravili smo i neke greške koje smo imali. Uvek smo dobro pripremljeni jer stručni štab radi posao na jedan sjajan način. Uvek idemo na pobedu pa će tako biti i u nedelju.