Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će se akreditovanje za predstojeći meč 19 kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde , koji se igra u sredu 5. decembra u 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici, početi u nedelju 3. decembra u 12 časova i trajaće do utorka 4. oktobra u 12 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: akreditacije@fkspartak.com i obavezno dostaviti  IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u novinarsku ložu ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na službenom ulazu na Gradskom stadionu u Subotici na dan odigravanja utakmice 5. decembra od 14:30 časova do 15:45 časova. Nakon isteka rokova nikom neće  biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.