Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će se akreditovanje za predstojeći meč 12 kola Super lige Srbije protiv Partizana , koji se igra u nedelju 21. oktobra u 13 časova, početi u utorak 16. oktobra u 12 časova i trajaće do petka 19. oktobra u 12 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: akreditacije@fkspartak.com i obavezno dostaviti  IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u novinarsku ložu ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na službenom ulazu u stadion „Milan Sredanović”  u Kuli na dan odigravanja utakmice 21. oktobra od 11:30 časova do 12 i 50 časova. Nakon isteka rokova nikom neće  biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv naglašava da je određen broj novinara u novinarskoj loži i da zadržava pravo na skraćenje spiska akreditovanih novinara i fotoreportera jedne redakcije u zavisnosti od broja mesta u novinarskoj loži i na terenu, kao i u zavisnosti od statusa medija koji zastupate.