Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će se akreditovanje za predstojeći meč 28. kola Linglong Super lige Srbije protiv Partizana, koji se igra u subotu 06. juna u 16:30 časova, početi u četvrtak 04. juna u 08:00 časova i trajaće do petka 05. juna do 18:00 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: akreditacije@fkspartak.com i obavezno dostaviti  IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u novinarsku ložu ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na službenom ulazu na Gradski stadion u Subotici (ispred ulaza u VIP ložu) na dan odigravanja utakmice 06. juna od 15:30 časova do 16:15 časova. Nakon isteka rokova nikom neće  biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv naglašava da je određen broj novinara u novinarskoj loži i da zadržava pravo na skraćenje spiska akreditovanih novinara i fotoreportera jedne redakcije u zavisnosti od broja mesta u novinarskoj loži i na terenu, kao i u zavisnosti od statusa medija koji zastupate.