Još jedan igrač Spartak Ždrepčeve krvi karijeru nastavlja u inostranom klubu. Uz sporazumni dogovor Andrija Vukčević potpisao je za FK Waasland Beveren i karijeru nastavlja u Prvoj ligi Belgije. 

Andrija Vukčević (1996.) koji igra na poziciji levog krila i levog beka u Subotičkom superligašu proveo je dve godine. Član je i mlade reprezentacije Crne Gore. Vrednost transfera u FK Beveren je 250.000 eura. 

Predsednik kluba Nikola Simović zahvalio se Andriji na pruženim igrama u dresu Spartak Ždrepčeve krvi. – Prvo bih zeleo da se zahvalim Andriji na saradnji i partijama koje je pružao u proteklom periodu za naš klub, i da mu poželim puno uspeha u novom klub, kao i u daljoj karijeri. Transferom Vukčevica u Belgijski Beveren, Spartak Ždrepčeva krv nastavlja tradiciju prodaje igrača u najkvalitetnije evropske lige. Transferi kao što je ovaj su najbolji pokazatelj da se u Spartaku dobro radi i da je ovaj klub pravo mesto za kvalitetne mlade igrače da napreduju i dostignu nivo potreban za igranje u najjačim evropskim ligama.