Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u drugom kolu Super lige igraju prvi meč pred svojom publikom u ovoj sezoni. Subotičani u petak 15. jula od 20:00 časova dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice. Ulaz na meč je besplatan.

Šef struke Slavko Petrović prvo je analizirao prethodnu utakmicu  – Startovalo je konačno prvenstvo. Iza nas su kvalitetno odrađene pripreme te smo spremno ušli u prvenstvo. Odigrali smo skoncentrisano utakmicu prvog kola i sa dobrim zalaganjem. Ekipa je pokazala pravo lice te sam ih posle utakmice pohvalio jer samo tako možemo doći do željenih rezultata. Jedina mana po meni je bila realizacija koja je morala biti bolja, posebno u prvom poluvremenu gde smo trebali dati i drugi gol. 

Nakon analize meča protiv Mladosti, Slavko Petrović se okrenu narednom rivalu. – Radnik je ekipa koja je ostala na okupu bez velikih promena u igračkom kadru. Prošli put smo tamo izgubili 2:0 i to mora dodatno da nas motiviše da se revanširamo i da u novoj sezoni ostvarimo tri boda u prvom meču kod kuće. Ako osvojimo četiri boda u dva kola ispunićemo prvi cilj koji sam postavi ispred nas. Nemamo problema sa povredama, svi igrači će biti na raspolaganju.  

Janko Tumbasević povratnik u redove subotičana očekuju kvalitetnu utakmicu – Mislim da smo dobro otvorili prvenstvo, možda smo mogli i trijumfovati u Lučanima. Očekuje nas teška utakmica protiv jedne dobre ekipe koja ima kvalitetne napadače u svojim redovima.  Imaće dodatni motiv zbog poraza u prvom kolu pred svojim navijačima a na nama ostaje da damo sve od sebe i da ostvarimo pobedu.