Spartak – Javor 0:0

Ohrid, Teren SC Biljanini Izvori. Gledalaca: oko 50. Sudija: Eckoski Marjan

Spartak: Janošević, Antonić, Jočić, Kovačević, Milošević, Šljivić, Jondić, Torbica, Ilić, Ivanović, Milić. Igrali još: Mirković, Mrkela, Fedin, Makarić, Jokić, Zlatković, Ćalasan i Tomović.

Javor: Đogatović, Gajić, Milović, Crnomarković, Miletić, Gafurov, Đokić, Ađuru, Ilić, Docić, Dražić. igrali još: Glintić, Bjelanović, Kolaković, Amanović, Živković, Filipe, Mićanović, Švonja, Dimitrić, Ratković, Zečević.

Spartak je u prvoj utakmici za vreme priprema u Ohridu odigrao meč bez golova protiv Javora. Subotičani su nastupili bez dvojice novajlija Novakovića i Mudrinskog kao i bez Tumbasovića koji oseća bolove u leđima.

Fudbaleri su odigrali veoma borbenu i požrtvovanu utakmicu sa velikim angažovanjem. Prvi su ozbiljnije zapretili fudbaleri Javora preko Docića koji je za malo bio kratak. Minut kasnije Docić je pokušao sa dvadesetak metara, ali prebacuje gol. Spartak je uzvratio u 24. minutu, Šljivić je lepo pronašao Milića čiji šut je izlokiran. Deset minuta pre isteka prvog dela Šljivić je uputio jak šut, ali za malo neprecizan. U finišu prvog dela pokušao je Ivanović no lopta odlazi preko gola.

Najbolju priliku Spartak je propustio u 56. minutu. Ivanović je dobro uposlio Milića koji se u punom trku uputio ka golu Javora, stigao je nešto brže do lopte od protivničkog golmana, ali nije uspeo i da ga savlada. Javor je pokušao preko Mićanovića da bi poslednju šansu imao Tomović šiji šut glavom završava u rukama golmana Glintića.