Spartak Ždrepčeva krv – Rad 0:0

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 500. Sudija: Majo Vujović (Novi Sad),

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Krefl, Pantić, Tomović, Savković (61. Jovović) Torbica, (75. Krmar) Ivanović, Mudrinski (88. Purović)

Rad: Mirković, Vico, Maraš, Bates, Radivojević, Bainović, Ljubinković, (52. Stojanović), Lutovac 6,5 Veselinović (81. Petković), Rodić (89. Milošev) Đenić.

Ekipe Spartaka i Rada podelili su bodove u utakmici u kojoj nije bilo golova, mada ih je po šansama moglo biti na obe strane. Čini se da su pobedi ipak bili bliže domaći fudbaleri koji su većim delom utakmice imali terensku inicijativu.

Utakmica je počela šansom Rada, u 2. minutu Rodić je loptu ubacio sa leve strane, koja je došla do Veselinovića, usledio je šut, međutim lopta nije odsela u mreži. Spartak je uzvratio samo minut kasnije, odličnim šutem Torbice sa oko 25 metara, no lopta završava tik uz stativu u gol aut. Domaći su ubrzali igru i pojačali pritisak ka golu Rada, u 15 minutu nova prilika za subotičane, Torbica je izveo slobodan udarac, lopta dolazi do Mudrinskog koji upošljava Radovanovića a ovaj sa par metara pogađa golmana Mirkovića. U finišu prvog dela malo je splasnuo ritam igre.


Drugo poluvreme počelo je šutem Ivanovića iz daljine, da bi se igrači Rada oslobodili pritiska i počeli da prete. Pokušao je Rodić u 55. minutu, međutim nije to bilo dovoljno opasno za gol Spartaka. Najbolju priliku domaći su imali u 64. minutu, prvo je Mudrinski odlično šutirao a golman Mirković još boljom refleksnom odbranom sačuvao mrežu Rada da bi lopta došla do Krefla posle čijeg šuta loptu sa gol linije izbacuje Stojanović. Pokušao je Bainović iz daljine da ugrozi golmana Spartaka da bi poslednju priliku na utakmici imali domaći fudbaleri kada je Krefl stvorio priliku i pokušao da uposli Purovića, no golman Mirković bio je na visini zadatka i za malo bio brži od domaćeg napadača za konačnih 0:0.