Spartak Ždrepčeva krv – Javor 0:0

Stadion Švarcarija na Zlatiboru. Sudija: Kurlagić Milan 

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Jočić, Tekijaški, Otašević, Milošević, Glavčić, Marčić, Denković, Dunđerski, Šormaz, Obradović. Igrali još: Dubljanić, Jović, Vidaković, Đorđević, Srećković, Cucin, Tripković, Milić, Rakić, Mladenović i Perić.   

Javor: Jevrić, Đerić, Kolaković, Amanović, Josović, Piščević, Cuckić, Dolmagić, Sević, Marković, Petković. Igrali još: Lazović, Bempan, Anđelković, Zlatković, Milovanović, Kuveljić, Bačanin, Maričić, Mrkajić, Krnić i Vili. 

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su u prvoj kontrolnoj utakmici po dolasku na Zlatibor odigrali meč bez golova protiv Javora iz Ivanjice.

Svi igrači su imali prilike da se pokažu i nametnu šefu struke Vladimiru Gaćinoviću. Utakmica je bila čvrsta sa obe strane pa se igra najčešće odvijala na sredini terena. Najbolju priliku imali su subotičani u finišu utakmice kada je Tripković nakon šuta glavom loptom pogodio stativu. 

Nemanja Tekijaški je izneo svoje utiske sa utakmice  – Mislim da podižemo nivo igre. Ima još par situacija koje moramo da popravimo što smo uočili i u ovom duelu. Tek je petnaesti dan priprema imamo vremena da isparvim nedostatke do početka prvenstva. Malo su nam i teške noge što se videlo u završnici par napada. Smatram da je ova utakmica bila bolja od prethodne dve.  Izostao je rezultat, ali bitnije je da dižemo nivo igre i spremnosti.  

Šef struke Vladimir Gaćinović zadovoljan je prikazanom igrom – Zanimljiva i sadržajna utakmica, šteta što nije bilo golova. Malo smo bili alavi u špicu napada i nismo iskoristili neke šanse kojih istina i nije bilo puno. Protivnik je takođe imao svoje prilike, tako da je otprilike i bila egal utakmica kako se i završila. Izveli smo dva tima po 45 minuta da vidimo na koje snage možemo da računamo.  Imali smo tu i neke igrače na probi a jako sam zadovoljan sa nekim mlađim igračima našim omladincima. Zadovoljan sam i sa igrom u prvom poluvremenu koja je bila puno bolja u odnosu na prethodna dva susreta, šteta što nije bilo golova. Možda namu ovom momentu fali jedan do dva igrača u vrhu napada gde bi se morali pojačati.