Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 14. marta od 16:00 časova dočekuju Vojvodinu u okviru 26. kola Linglong Super lige. Utakmica se igra bez publike, odlukom zajednice Super lige nakon mera Vlade republike Srbije u suzbijanju i širenju korona virusa.

Vojvođanski derbi predstavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović – izuzetno važna utakmica za nas. Želimo da zadržimo položaj na tabeli, znamo da nam u goste dolazi izuzetna ekipa koja se bori za izlazak u Evropu sa puno sjajnih pojedinaca. Vodi ih odličan trener kojeg izuzetno cenim. Ova utakmica nosi dodatne tenzije, pošto se radi o vojvošanskom derbiju. Moramo uložiti puno kvalitetne energije i da je kanalašimo u funkciju igre i rezultata. Ovakav protivnik iziskuje da se maksimalno potrošimo i budemo veoma borbeni i agresivni u svakom duelu i za svaku loptu. Imamo određenih kadrovskih problema, nekoliko rovitih igrača i zbog toga smo i odlučili da u Kupu protiv Partizana nastupimo sa mlađim sastavom.   

David Dunđerski prvotimac subotičana ističe kvalitet protivnika – U goste nam dolazi ekipa Vojvodine koju predvodi fenomenalan trenerom. Sa pravom se nalaze na trećoj poziciji na tabeli. Međutim, i nama su bodovi preko potrebni da bi lakše opstali u plej ofu.