Dvojica fudbalera iz omladinskog pogona potpisala su danas svoje prve profesionalne ugovore sa Subotičkim superligašem. Radi se o Luku Bijelovići i golmanu Ivanu Dokiću. 

Mlade igrače predstavio je koordinator mlađih selekcija Ivica Francišković – Golman Ivan Dokić došao je u Spartak pre četiri godine i opravdao poverenje. Na predlog njegovih trenera golmana predložen je da potpiše profesionalni ugovor. Luka Bijelović je u klubu već 12 godina, standarni je član reprezentacije Srbije, igrača 2001 godišta. Kada napuni 18 godina stiče pravo da postane profesionalac. Igra na poziciji centralnog napadača i na dobrom je putu da izbori mesto u prvom timu. Ovo im predstavlja samo jednu obavezu više da pokažu koliko mogu i opravdaju naše poverenje.  

Golman Ivan Dokić trenutno je na pozajmici u FK Bačka gde ga očekuju nastupi u seniorskoj konkurenciji. – Zahvalio bih se prvo svim trenerima u omladinskoj školi i upravi kluba jer je za mene potpisivanj eovog ugovora velika čast. Trudiću se da opravdam ovo poverenje i da u što skorije vreme konkurišem za mesto na golu prvog tima. Mislim da je Subotica i FK Spartak pravo mesto za moj razvoj. 

Reprezentativac Luka Bijelović je iz kadetske ekipe stigao na vrata prvog tima. Pokazuje izuzetan potencijal i pruža odlične igre. – Na meni je da opravdam očekivanja koja klub ima. Potpisivanje ugovora mipredstavlja dodatni motiv za rad. U dogovoru  sa klubom u narednih šest meseci biću ustupljen FK Bačka, članu Srpske lige gde ću pokušati da se izborim za svoje mesto.