Nakon pobede nad Čukaričkim ekipa Spartak Ždrepčeve krtvi u predposlednjem kolu gostuje ekipi Borca. Utakmica se igra u sredu 17. maja od 17 časova i veoma je važna za domaćina u borbi za opstanak, ali subotičani žele da osvoje deveto mesto i sa imperativom pobede putuju u Čačak.

Andrej Černišov, trener Spartaka ističe da ekipa kao i u svakom meču ide na pobedu – Za ekipu Borca ovo je možda i najvažnija utakmica u ovom momentu. Spremni smo za to i moramo odgovoriti istim pristupom i istim trudom. Ne odustajemo od želje da zauzmemo deveto mesto, pa se spremamo za pobedu u Čačku. Imamo mogućnost da malo menjamo sastav, imamo dosta igrača kod kojih se oseća umor zbog, dok ima i onih koji su dobro radili a malo igrali i koji zaslužuju da dobiju šansu. Nemam problema sa žutim kartonima, a zbog povrede zarađene u meču protiv Čučaričkog, ne možemo da računamo na Mudrinskog. Izostaće Torbica i Ivanović takođe zbog umora i malih povreda. 

Bojan Jović, golman Subotičana, nada se dobroj utakmici – Odigrao sam veliki broj mečeva ovog tipa. Gostujemo u Čačku ekipi koja mora da pobedi, momci će dati sve od sebe, ali i mi želimo dobar rezultat. Ima nas koji smo do sada malo igrali, ali nas to neće sprečiti u nameri da se pokažemo u dobrom svetlu i ostvarimo dobar rezultat.

Napadač Milan Purović bi mogao da predvodi napad subotičana – Željno iščekujemo  utakmicu protiv Borca i u Čačak idemo sa puno elana. Dobro smo odigrali skoro celu sezonu, međutim u nekim urtakmicama nismo imali dovoljno sreće koja bi sada mogla da nas posluži. Odlična je atmosfera i uz naš dobar kvalitet očekujem pozitivan rezultat