U narednom 25. kolu Linglong Superlige fudbaleri Spartaka gostuju u Beogradu ekipi Čukarički. Meč koji je na programu u petak 6. marta sa početkom od 18:00 časova subotičani dočekuju u odličnom raspoloženju. U poslednja četiri gola, tačnije u 2020 godini su bez prvenstvenog poraza, uz dve pobede i dva nerešena rezultata. 

Narednu utakmicu najavio je Vladimir Buač, pomoćnik šefu stručnog štaba – očekuje nas izuzetno teška utakmica, ali to mogu reći za svaku koju igramo. Ipak, ova je ipak malo specifična. Čukarički poslednjih godina beleži dobre rezultate protiv Spartaka, trenutno se nalaze u rezultatskoj krizi a svi znamo koje su njihove ambicije. Žele u Evropu, biće silno motivisani i to su činjenice koje njima idu u prilog. Međutim, mi smo u protekla četiri kola osvojili osam bodova i pokazali da igramo stvarno dobar fudbal. Možda smo mogli i više ali su nas neke sitnice koštale boljeg rezultata. Idemo dobrim putem, putujemo u Beograd da se nadigravamo i da osvojimo nove bodove. 

Otežavajuča okolnost za Spartak je što su lišeni nekoliko prvotimaca. U meču protiv Čukaričkog nedostajaće Nikolić, golman Dubljanić,  Damjan Gojkov i Urošević. Međutim u stručnom štabu su uvereni da imaju rešenje za ovu situaciju i da će momci koji dobiju priliku pokazati svoje umeće.  

Prvotimac Branimir Jočić očekuje teško gostovanje – Čukarički je dobro organizovan klub sa kvalitetnim mladim igračima i dobrim Stručnim štabom. Igraju napadački fudbal isto kao i mi, na gol više. Očekujem uzbudljivu utakmicu sa dosta golova i šansi.