Nastavlja se Super liga u fudbalu. Spartak Ždrepčeva krv u prvoj zvaničnoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini dočekuje ekipu Čukaričkog. Utakmica se igra u subotu 4. februara na Gradskom stadionuu Subotici sa početkom od 18:00 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Ljubiša DunđerskiKonačno je stigla prva utakmica za nastavak sezone. Dolazi nam u goste dobro organizovana, napadačka ekipa sa dosta dobrih pojedinaca. Sada bih se okrenuo ka nama, odradili smo pripreme na vrhusnkom nivou. Igrači su maksimalno ispoštovali dogovore i zehteve. Njihovom odnosu prema radu i zahtevima koje smo pred njih postavili ja sam daleko srećniji i motivisaniji. Ubeđen sam da ćemo u ovoj drugoj polusezoni osvojiti više bodova. Protiv Čukaričkog izlazimo maksimalno motivisani da pokažemo naše pravo lice, ono kojeće nas krasiti u drugom delu sezone. 

Nikola Srećković izneo je svoje utiske – posle nepuna tri meseca vraćamo se prvenstvu. Dočekujemo Čukarički, radi se o kvalitetnoj ekipi koja je iznela svoj cilj da budu treći na tabeli ove sezone. Mi smo odradili dobre pripreme u Turskoj i imamo razlog za optimizam. Pred naše navijače ćemo izaći motivisani da uzmemo sva tri boda. Sa dva, tri dobra rezultaat mi možemo značajno da popravimo našu poziciju na tabeli i da uđemo u mirnu  luku isto tako sa par loših rezuzltata možemo da upadnemo u borbu za opstanak. Maksimalno fokusirani ćemo izaći na teren da osvojimo tri nova boda.