Pored novajlija u igračkom kadru klub se pojačao i u Stručnom štabu. Novi pomoćni trener je Đorđe Tutorić, koji je imao zapaženu igračku karijeru.

Đorđe Tutorić je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri nastupao za Crvenu Zvezdu, za Turski Kocaelispor 2009. godine, zatim za Ferencvaroš da bi karijeru završio u kazahstanskom Atyrao i grčkom klubu Ermionida. Nastupao je i za nacionalnu reprezentaciju 2007. godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.   

Novog člana stručnog štaba predstavio je Vladimir Torbica Pored igračkog kadra drago mi je da smo se pojačali i u Stručnom štabu. Novi pomoćni trener je Đorđe Tutorić kojeg poznajem još iz igračkih dana. Znam njegove ljudske kvalitete i ubeđen sam da će nam pomoći u stručnom delu. Sa nama je od prvog dana priprema i očekujem odličnu saradnju.  

Šef stručnog štaba Vladimir Buač ističe da je dolaskom Đorđa Tutorića kompletiran Stručni štab – Mnogo smo jači nego što smo bili. Napomenu bih da su u Stručnom štabu i dalje Savo Pavićević, Radomir Živković i Mustafa Peštalić a uz Vladimira Torbicu i Deju Stanojeva mi smo tim koji se brine da Spartak bude što bolji. Igrao sam zajedno sa Tutorićem, istina kratko samo oko šest meseci, ali to mu nije pomoglo da dođe do ovog posla. Kod mene su najbitniji ljudski kvaliteti a nakon toga stručnost, a što se njega tiče on je u oba ta dela mnogo jak. Izuzetno mi je zadovoljstvo što ću narednom periodu sarađivati a njim.   

Đorđe Tutorić se zahvalio na podršci i Upravi kluba na angažovanju – Drago mi je što se posle jednog dužeg vremenskog perioda na neki način ponovo predstavljam subotičkoj odnosno srpskoj fudbalskoj javnosti. Svoje prve korake sam počeo u ovom klubu i zato je moje zadovoljstvo još veće što se sada vraćam u ovaj klub u novoj ulozi, kao fudbalski trener. Drago mi je što ću biti deo jednog ambicioznog, mladog, sada već i iskusnog Stručnog tima.  Svi su me odlično prihvatili i očekujem da ćemo imati dobre fudbalske rezultate.