Subotičani spremno i u dobroj atmosferi dočekuju ekipu Crvene Zvezde. Utakmica sa aktuelnim prvakom države igra se u subotu  22. oktobra od 15 časova na Gradskom stadionu

Trener Andrej Černišov očekuje težak duel.  – Čeka nas teška utakmica protiv Crvene zvezde, najbolje ekipe u Srbiji. Lideri su na tabeli i prošlogodišnji prvaci koji su ove sezone jači za 2-3 dobra fudbalera. Dobro smo radili protekle nedelje, svi igrači su spremni za meč. Mudrinski je dobro, radio je ove nedelje sa ekipom i sigurno je u kombinaciji za utakmicu. Možda bude i nekih promena u timu, možda samo promena pozicija, Zvezda ima dobre i brze igrače, pa moramo na to da odgovorimo.

Černišov je izneo da ima rešenje za meč protiv Zvezde – Imam taktiku u glavi, ne mogu sve da otkrijem. Znamo odakle preti opasnost, a ne možemo se striktno opredeliti za ofanzivnu ili defanzivnu taktiku. Ono što je za nas bitno je da budemo kompaktni. Igrači moraju da igraju sa srcem, protiv ostalih ekipa je dovoljno odigrati 100 posto, međutim protiv Partizana i Crvene zvezde igralči moraju pružiti 120 posto ukoliko želimo pozitivan rezultat.

Spartak je ove godine dao dosta golova po čemu je drugi iza Crvene Zvezde, ali je i primio najviše u Super ligi. – Svestan sam zašto dajemo toliko golova, ali znam i zašto toliko mnogo primamo. U napadu imamo iskusnije igrače, kao što su Torbica, Milić, Mudrinski i Ivanović, a sa druge strane u odbrani igraju mladi i neiskusni fudbaleri poput Bačanovića, Ćalasana, Radovanovića. Međutim, nisu oni krivi za golove, niti su krivi golmani. Kriva je cela ekipa jer odbrana počinje od napadača i radimo na tom elementu – rekao je Černišov.

Černišov je iskoristio priliku da pozove publiku na Gradski stadion u Subotici, da uživaju u kvalitetnoj utakmici.

Karte se od danas mogu kupiti u Sportsko-rekreativnom centru „Prozivka” od 10 do 22 sati, a u subotu, 22. oktobra, na dan meča, na blagajnama Gradskom stadiona od 12 do 15 sati. Cene ulaznica su ostale nepromenjene, za tribinu zapad su 400 dinara, za istok i jug 350, a za sever 200 dinara. Za svu decu koja pohađaju osnovnu školu ulaz će biti besplatan.