Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjoj utakmici u ovoj godini pred svojom publikom dočekuju Bačku iz Bačke Palanke. Utakmica se igra u subotu 10. decembra sa početkom od 13 časova na Gradskom stadionu uz besplatan ulaz.

U najavi ovog duela trener Černišov ističe dobru kadrovsku situaciju –  Za poslednju utakmicu pred svojom publikom imamo sve igrače na raspolaganju. Vratio se i Farkaš a od ponedeljka su sa ekipom radili i Milić i Pavićević. Ovo nam je poslednja utakmica ove godine na domaćem terenu i treba nam pobeda kod kuće. Igramo teže pred dsvojom publikom, svesni smo toga i baš zato želimo da na ovom meču pružimo bolju igru. Jedan od uslova za to je i teren koji je u prilično lošem stanju.

Černišov se osvrnuo i na kvalitete protivnika – Bačka u Suboticu dolazi u dobrom raspoloženju nakon pobede nad Čukaričkim, što će se odraziti na njihovu motivisanost. Napomenuo sam i ranije par puta da nam se dešava da protiv slabije plasiranih timova odigramo lošije. Međutim nema mnogo razlike u kvalitetu. Najveći problem je teren, a malo manji je psihološka strana igrača u tim momentima. Za razliku od prošle godine u nekim mečevima smo mi favoriti i sada treba nastupati iz drugačijeg položaja. Igrači moraju da promene filozofiju u glavi a za to je potrebno još malo strpljenja i rada.