Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi imaju veliki izazov u 22. kolu Mozzart super Bet lige. Na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju 19. februara od 17:00 časova dočekuju ekipu Partizana.

Subotičani su u prvom delu sezone iznenadili crno-bele, pobedili su u Beogradu sa 1:0 golom Luke Bijelovića u 86. minutu. U klubu veruju da pred svojim navijačima mogu ponoviti uspeh iz prvog dela. Više o predstojećoj utakmici izneo je šef struke Ljubiša DunđerskiAtmosfera u ekipi je dobra, igrači su svesni u kakvoj se situaciji nalazimo i daće sve od sebe da izađemo iz rezultatske krize. U goste nam dolazi jedna ekipa koja je pre sedam dana odigrala katastrofalno u odbrani, ali sa tim ne umanjujem pobedu ekipe Mladosti iz Gata koja je jedna dobra ekipa predvođena mojim kolegom Ljubomirom Ristovskim. Prtizan je u četvrtak pokazao da je takva njihova igra prošlost i da se im se to dešava jednom u deset godina. To nas ne sme zavarati, Spartak sutra mora da ide na pobedu ili da bar uzme neki bod jer mislim da nezasluženo nismo uzeli bodove u prva dva kola što se vidi i po našoj igri. Spartaku gori, mora svaku utakmicu da ide na karakter i da osvaja bodove. Ubeđen sam da će se to desiti već od sutra, sa time ne umanjujem Partizan, ali Spartaku je sutra svejedno ko mu dolazi u goste moramo da osvajamo bodove.     

Petar Stanić se nadovezao na svog šefa – Nismo zaslužili da ne uzmemo ni jedan bod u prva dva kola nastavka prvenstva. Prošla utakmica u Ivanjici nije bila odigrana po nekim modernim fudbalskim uslovima. Izvukli smo deblji kraj mada mislim da nismo to zaslužili a pogotovo protiv Čukaričkog. Dolazi nam Partizan koji zaslužuje veliki „respect“, to što su prošlo kolo kiksnuli, nama ništa ne znači. Uspeli smo da im uzmemo tri boda na stadionu JNA pa zašto to ne bi uradili i ovde gde bolje igramo i gde smo za oko lepši za gledanje.