Spartak Ždrepčeva krv u nastavku takmičenja u plej aut ligi dočekuje ekipu Proletera. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u četvrtak 28. aprila sa početkom od 18:00 časova. 

Utakmicu je najavio Slavko Petrović, novi šef struke subotičana – Očekuje nas jako bitna utakmica koja može biti ključna u daljem takmičenju. Moramo ući sa velikom željom i voljom kao i na utakmici u Milanovcu. Raduje me što je ekipa za kratko vreme  prihvatila borbeni duh i da kroz određenu problematiku, koju još imamo, pokazala da uz pomoć velike trke i želje možemo doći do bodova. Ispustili smo tri ključne utakmice, protiv zadnjeg na tabeli nismo uspeli da uzmemo ni jedan bod. Potrebni su nam bodovi i da uđemo u seriju dobrih rezultata. Ekipa je prihvatila taktičku disciplinu kao i odnos i pristup na treninzima. Nadam se da ćemo tako nastaviti i osvojiti važne bodove. 

Svoje utiske izneo je i iskusni prvotimac Miloš Ostojić – Sutra nas očekuje važna utakmica, pozitivan rezultat nas može dovesti u mirniju situaciju. Nadam se da su igrači svesni ozbiljnosti i situacije i kojoj se nalazimo i da ćemo svi zajedno dati svoj maksimum.