Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 2. oktobra od 15 časova igraju utakmicu 11. kola protiv ekipe Rada. Biće ovo tek druga utakmica u kojoj subotičani dočekuju protivnika pred svojom publikom.

Povodom predstojećeg meča u prostorijama kluba održana je konferencija za štampu na kojoj je svoje viđenje naredne utakmice izneo prvi trener, Andrej Černišov. – Igramo protiv Rada koji nije najbolje započeo novu sezonu, međutim sada su se popravili i počeli da beleže sve bolje rezultate. Osetili su dozu samopouzdanja, i igraju sve bolje. Prošle sezone smo u Subotici odigrali dve utakmice, prvu pobedili sa 2:1 a drugu izgubili sa 1:2. Bilo je teško igrati protiv njih, jer je reč o dve podjednake ekipe. Ozbiljno smo se pripremali ovih dana, interesuje nas samo pobeda. Želimo i da na pauzu koja predstoji odemo sa dobrim raspoloženjem.

Malo je bolja situacija sa igračkim kadrom. Jočić i dalje ne može da igra a pravo nastupa nema ni Ađuru zbog parnih kartona. Oporavili su se Farkaš i Glavčić koji su u kombinaciji za tim.

Uz dogovor sa JKP Stadion ulaz na utakmicu između Spartak Ždrepčeve krvi i Rada biće besplatan za sve ljubitelje fudbala, pa ovom prilikom pozivamo sugrađane da dođu na meč i pruže nam podršku da osvojimo nove bodove.