IZBOR NAJBOLJIH SPORTISTA SPORTSKOG DRUŠTVA ŽELEZNIČARA JOVAN MIKIĆ SPARTAK

Loading Events
This event has passed.

Sportsko Društvo Železničara „Jovan Mikić Spartak“ po treći put je izabrao najbolje sportiste iz redova svojih članica. Proglašeni su najbolji sportista u muškoj i ženskoj konkurenciji i najbolja ekipa.

Epitet najboljeg sportskog kolektiva poneo je FK Spartak Ždrepčeva krv, čime su još jednom istaknuti odlični rezultati u prošloj sezoni kada su subotičani Ligu završili na deobi trećeg mesta i  prošli dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope izbacivši moćnu Spartu iz Praga. 

Za najboljeg seniora po treći put je proglašen rvač Davor Štefanek koji je nedavno osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju koje je održano u Budimpešti. Najbolja sportistkinja je, po drugi put, Violeta Slović, kapiten Ženskog fudbalskog kluba Spartak. Nagrade su predali Milan Vučković, predsednik SDŽ Spartak i Iso Planić, predsednik Skupštine najmasovnijeg sportskog društva u Srbiji.

Nagradu u ime FK Spartak Ždrepčeva krv primio je direktor Milan Veljković – Ovo priznanje nam veoma znači, prepoznat je rad i trud, kao i istorijski uspeh u Evropi ove godine. Trenutno to stanje na tabeli ne najavljuje, ali se nadamo da ovakav uspeh možemo da ponovimo i naredne godine. Imamo sada mnogo bolje uslove za rad, hvala svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, lokalnoj samoupravi, AP Vojvodini i Republici Srbiji. Teren je sada odličan, nadam se da će naredne godine biti evropskih mečeva u Subotici.

 

Go to Top