POČETAK PRIPREMA ZA NOVU SEZONU

Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.

Nakon kratke pauze po završetku turbulentne sezone, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi okupili su se za početak priprema pred novi takmičarski ciklus. 

Da bi se klub uverio u zdravstveno stanje, izvršeno je testiranje na virus Covid-19 svih fudbalera i stručnog štaba. Svi nalazi su negativni pa klub može da nastavi sa trenažnim procesom. Ekipa će se par dana raditi u Subotici, a u subotu 4. jula pripreme nastavljaju na Zlatiboru.  

Šef struke Vladimir Gaćinović osvrnuo se i na proteklu sezonu – zadovoljni smo sa proteklom sezonom. Ostvarili smo sve ciljeve koje smo zacrtali pre početka, tu pre svega mislim da napredujemo kao pojedinci i ekipa, da promovišemo neke mlade fudbalere, da igramo kvalitetan fudbal i da se plasiramo u plej of. Sve smo to ispunili i videli da na mnoge mlade igrače možemo računati i u narednoj sezoni

Prvi trener Spartak Ždrepčeve krvi izneo je i više pojedinsoti o samim pripremama  – Krenuli smo sa radom u Subotici, a za par dana se selimo na Zlatibor, naše uobičajno odredište za ovu fazu priprema gde se dobro osećamo i imamo sve uslove za odličan rad.  Do polaska ćemo odigrati i jednu prijateljsku utakmicu sa Radničkim 1912 u Somboru, u četvrtak 2. jula, gde ćemo šansu dati igračima koji su do sada manje igrali i za neka nova imena koja su na probi i treba da se nametnu. Na Zlatiboru ćemo odigrati 6 kontrolnih mečeva, sa novim superligašem ekipom Zlatibora, sa Partizanom, sa Mladosti iz Lučana, sa Proleterom i Železničarom iz Pančeva. Po povratku u Suboticu igraćemo sa ekipom Segedina 25. jula a u međuvremenu ćemo naći rivala za još jedan meč.