PRIJATELJSKA UTAKMICA: SPARTAK ŽK – BORAC BANJA LUKA 2:4

Loading Događaji
Ovaj događaj je prošao.

U subotu 11.07. fudbaleri Spartaka sastaju se sa ekipom Borca iz Banja Luke u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama na Zlatiboru.

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su u nastavku priprema koje obavljaju na Zlatiboru odigrali dve prijateljske utakmice sa dva različita sastava. Protiv novosadskog Proletera meč je završen bez pobednika 1:1, dok je mlađi sastav Subotičana poražen od Borca iz Banja Luke sa 4:2.  

Spartak Ždrepčeva Krv – Borac (Banja Luka)  2:4 (2:2) 

Stadion Švajcarija na Zlatiboru. Meč igran bez publike. Sudija: Danilo Grujić. Strelci: 1:0 Lazić (15.), 1:1 Zakarić (18.), 2:1 Vujanović (24.), 2:2 Jovanović (45+2), 2:3 Ziljkić (63.), 2:4 Kruz (87. min)

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Mažić, Miodragović, Jančić, Branković, Milić, Jočić, Vujanović, Andrušenko, lazić, Bijelović. Igrali još: Dubljanić, Damjanac, Gojkov, Tripković i Šormaz 

Borac: Damjanović, Dujaković, Ćosić, Jovanović, Milojević, Brtan, danilović, Vranješp, Zakarić, Crnov, Kajkut. Igrali još: Pavlović, Galić, Kujundžić, Janičić, Kruz, Radulović, Kalesić, Žalou, Ziljkić, Marković, Lukić, Čavić

Kombinovana ekipa Spartak Ždrepčeve krvi sastavljena od mladih igrača poražena je od Borca iz Banja Luke sa 4:2 iako su dva puta vodili. Utakmica je obilovala golovima pogotovo u prvom poluvremenu.

Poveli su subotičani golom  Laziać u 15. minutu ada bi samo tri minuta kasnije nekadašnji igrač Partizana Goran Zakarić izjednačio na 1:1. Spartak je do nove prednosti došao golom Vujanovića u 24. minutu. Borac je u poslednjim trenucima prvog dela, u sudijskoj nadoknadi, preko Jovanovića uspeo ponovo da poravna rezultat na 2:2. 

U nastavku susreta Borac je iskoristio iskustvo svojih pojedinaca. Preokrenuli su rezultat u 63. minutu golom Ziljkovića da bi pobedu potvrdio brazilac Kruz u 87. minutu za konačnih 2:4.