VOŽDOVAC – SPARTAK ŽK 0:0

Loading Events
This event has passed.

Utakmica 6. kola Superlige Srbije.

FK Voždovac – Spartak Ždrepčeva Krv 0:0

Stadion Voždovca u Beogradu. Glavni sudija: Jovanović Srđan

Voždovac: Ilić, Ćirković, Mihajlov, Mikić, Kovačević, Pavlović, Milutinović (85. Petrović), Luković (79. Zoćević), Srećković, Duronjić, Stuparević (62. Jevtić).

Spartak Ždrepčeva krv: Perić, Kulinuč (62. Dunđerski), Tekijaški, Ćalasan, Milošević, Maričić, Čou, Glavčić, Vukčević, Rakić, Čečarić.

Subotičani su prekinuli negativan niz u domaćem prvenstvu osvojivši bod protiv Voždovca na stadionu koji se nalazi na krovu tržnog centra u Beogradu. 

Obe ekipe su od početka krenule napadački pa je utakmica bila izuzetno dinamična. Prvu priliku imali su subotičani u 5. minutu kada je Tekijaški bio najvbiši u skoku nakon kornera te loptu glavom poslao pored gola. Domaćini su uzvratili preko Srećkovića koji je imao dve prilike u samo par minuta. Stuparević je u 15. minutu loptu poslao u mrežu Spartaka, ali pošto se našao u bedozvoljenoj poziciji gol je poništen.   

Čečarić se u 20. minutu našao ispred golmana Voždovca koji je bio spretniji i sprečio gol subotičana.  Pokušao je Stuparić u 25. minutu sa oko dvadese metara, no lopta je fijuknula pored golmana Perića.  Najbolju priliku u prvom poluvremenu imali su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi i to u 36. minutu kada je lopta došla do Čečarića, nakon akcije sa leve strane, Odlično je tukao glavom i proslavio domaćeg golmana Ilića.  U poslednjim trenucima prvog dela  Milutinović je pronašao Srećkovića nakon čijieg šuta lopta odlazi z amalo pored stative.   

Nije se puno razlikovalo ni drugo poluvreme u kojem su ob eekipe takođe imale svoje šanse za gol. Subotičani su ponovo prvi zapretili,  nakon centaršuta Glavčića, lopta dolazi do Miloševića, ali je golman Ilić bio dobrio postavljen. Voždovac je uzvratio preko Srećkovića čiji šut brani golman Perić. Dvadeset minuta pre kraja domaćini su bili ponovo opasni po gol subotičana. Kovačević je dodao loptu Lukoviću, čiji šut zaustavlja golman Perić.

 

IZVEŠTAJ SA UTAKMICE

 

 

Go to Top