Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi na „domaćem“ terenu u Novom Sadu ugostiće ekipu Radničkog iz Niša. Utakmica drugog kola između subotičana i nišlija igra se na stadionu Karađorđe u subotu 30. jula sa početkom od 20 časova.

Spartak je u prvom kolu odigrao meč bez golova sa Voždovcem, ali zbog neregularnog nastupa Filipa Stuparevića koji je debitovao sa samo 15 godina za Voždovac odlukom disciplinske komisije FSS meč je registrovan službenim rezultatom 3:0 za subotičane. Igrači Spartaka sa optimizmom očekuju meč u Novom Sadu, sa velikoim željom da osvoje tri boda.

Ekipa je pretrpela dosta promena, trener Černišov je pronašao kombinaciju koja će se suprostaviti nišlijam ai pokušati da se revanšira za poraz iz prošle sezone. – Ne igramo na našem terenu u Subotici i to je sigurno veliki minus za nas.  Sastajemo se sa Radničkim, dobrom ekipom, od koje smo prošle sezone poraženi u Subotici.  Sada želimo da im se revanširamo za taj poraz. sakupili smo informacije o rivalu, imamo i video materijal, a posle poslednjeg treninga još jednom ćemo analizirati protivnika u njihovom prvom meču u ovoj sezoni. – rekao je Andrej Černišov.

Spartak Ždrepčeva krv nema puno problema sa sastavom. Izostaće jedino Bašanović, koji je zaradio crveni karton u prvom kolu. Zbog specifične situacije uprava kluba je obezbedila besplatan autobuski prevoz za sve ljubitelje Spartaka koji žele da prisustvuju utakmici u Novom Sadu.