Ovim putem obaveštavamo fudbalsku javnost da dosadašnji sportski direktor Ljubiša Dunđerski više neće obavljati tu funkciju. On prelazi u redove FK Vojvodina. Sa popularnim Ljubetom naš klub je doživeo brojne blistave trenutke i uspehe od kojih je i jedan od najvećih u istoriji kluba – izbacivanje praške Sparte u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.. Za 4 ipo godine rada u našem klubu zaslužan je za afirmaciju i prodaju mnogih mladih igrača. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Ljubetu na svemu što je učinio za naš klub i poželimo mu sreću u daljem radu i karijeri.

Ovim povodom obratio se i predsednik kluba Nikola Simović:
„Nakon što je Dunđerski dobio ponudu od FK Vojvodina, odlučili smo da mu izađemo u susret i sporazumno prekinemo saradnju, iako je imao važeći ugovor sa nama. Nismo želeli da ga sprečavamo da se vrati u svoj grad i klub u kojem je već ostvarivao uspehe i kao igrač i kao sportski radnik. Ovom prlikom bih mu se zahvalio na svemu što je uradio za FK Spartak kao i na odličnoj saradnji koju sam imao sa njim proteklih godina, rastajemo se u prijateljskim odnosima i želim mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere.“

Nakon odlaska Ljubiše Dunđerskog u Vojvodinu, tamo će mu se pridružiti i naš dosadašnji trener golmana Srđan Žakula. Žakula je u FK Spartak proveo 4 veoma uspešne godine tokom kojih je sa svima u klubu imao fantastičnu saradnju i ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za FK Spartak i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastakvu karijere.