U sklopu priprema za nastavak prvenstva ekipa FK Spartak otputovala je u Antaliju (Turska) gde će se naredne dve nedelje pripremati i uigravati kako bi što spremnije dočekali nove prvenstvene utakmice.

Pomoćni trener Savo Pavićević pred polazak iz Subotice naglasio je da će u Turskoj imati odlične uslove za rad i da očekuje da će spremno dočekati nastavak sezone. – Odigraćemo utakmice sa dobrim protivnicima i nadam se da ćemo uigrati ekipu i dovesti formu na nivo koji želimo. Mislim da će biti još odlazaka iz ekipe, za sada su nas napustili Hajdin i Ivanović, ali mislim da će sve doći na svoje mesto jer imamo kvalitetnih momaka koji mogu da ih zamene.   

U toku dvonedeljnog boravka odigraće pet pripremnih utakmica

27.01.2018. FK Olmaliq – FK Spartak Ždrepčeva Krv (Antalija)
28.01.2018. CS Gaz Metan – FK Spartak Ždrepčeva Krv (Antalija)
30.01.2018. Arka Gdynia – FK Spartak Ždrepčeva Krv (Antalija)
31.01.2018. Kapaz Pfk – FK Spartak Ždrepčeva Krv (Antalija)
03.02.2018. FC Helsingor – FK Spartak Ždrepčeva Krv (Antalija)

Ekipu FK Spartak Ždrepčeva krv koja je otputovala u Antaliju čine 28 igrača i 9 članova stručnog štaba.

Igrači: Ostojić Miloš, Jović Bojan, Dokić Ivan, Stojković Aranđel, Dunđerski David, Vukčević Andrija, Matijević Nemanja, Ćalasan Nemanja, Popović Nikola, Kerkez Dejan, Tekijaški Nemanja, Pantić Marko, Jočić Branimir, Torbica Vladimir, Glavčić Nemanja, Krmar Milivoj, Šimura Noboru, Medić Predrag, Tomović Dimitrije, Savković Mile, Nikolić Nemanja, Čečarić Bojan, Đuričin Ognjen, Stamenković Bogdan, Antunić Igor, Lučić Milan, Pavlović Luka.

Stručni štab: Veselinović Aleksandar – šef stručnog štaba, Gaćinović Vladimir, Pavićević Savo, Žakula Srđan, Dr. Radulović Iboja, Suvajac Mića, Dunđerski Ljubiša, Stojanović Miroslav, Božović Rodoljub