Za fudbalere Spartaka započela je druga faza priprema koje će obaviti na Zlatiboru. Spartak na Zlatiboru ostaje do 5. jula i za to vreme odigrati par kontrolnih utakmica. Po povratku u Suboticu odigraće generalnu probu najverovatnije protiv Bekeščabe, ekipe iz Mađarske.

Na Zlatibor je krenulo 27 igrača kojima će se za koji dan pridružiti dva zlatna orlića sa Novog Zelanda, Stefan Milošević i Stefan Ilić. Stručni štab sačinjavaju Stevan Mojsilović – šef stručnog štaba, Aleksandar Kopunović – pomoćni trener, Dražen Cvijetković – rener golmana, Josip Cvijin – fizioterapeut i  Rodoljub Božović – ekonom.

Igrači koji su pošli na pripreme: Janošević Budimir, Plavšić Srđan, Manojlović Miloš, Jočić Branimir, Ćalasan, Kovačević Vladimir, Fedin Maxim, Torbica Vladimir, Ljubenović Miljan, Labović, Žerađanin Željko, Mirković Nikola, Spremo Stefan, Mezei Nebojša, Milić Nemanja, Antonić Goran, Ikpeaza Bobby, Georgijević Dejan, Farkaš Danijel, Banjac Nikola, Sili Luka, Gabrić Darko, Lazović Đorđe, Jondić Marko, Lekić, Ivanović Đorđe, Matić Nemanja