Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 1:0

Stadion Voždovca. Glavni sudija: Ilić Milan, Strelac: Stojanović u 19. minutu.

Voždovac: Popović, Ćirković, Radović, Filipović, Gajić, Boljević, Pavlović, Petrović, Srećković, Zec, Stojanović. Igrali Su Još: Putinčanin, Dražić, Lukić.

Spartak Ždrepčeva krv: Janošević, Anđić, Kerkez, Pavićević, Savković, Ađuru, Farkaš, Glavčić, Krmar, Mrkela, Ivanović.

Subotičani nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su savladani od Voždovca sa minimalnih 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Stojanović u 19. minutu.

Spartak je meč počeo u nešto izmenjenom sastavu. Prvu ozbiljniju šansu imao je Srećkovića, koji se iznenada našao u prilici da bi domaćin do prednosti došao u 19. minutu kada je kapiten Pavlović uposlio Jovana Stojanovića koji je prevario svog pratioca i savladao golmana Janoševića.  Spartak je ubrzo odgovorio preko Savkovića čiji šut odlazi preko gola.

Početkom drugog poluvremena Voždovac je imao par poluprilika, Zec gađa preko gola u 50. minutu da bi malo kasnije neprecizni bili Todor Petrović i Stojanović. Subotičani su ozbiljno zapretili u 64. minutu kada je odlično šutirao Milić, no golman Voždovca, Popović brani svoj gol. Domaćini su od 70. minuta imali igrača manje, pošto je Pavlović dobio drugi žuti karton. Igrači Spartaka sada su još ofanzivnije krenuli ka golu Voždovca, ali nisu uspeli da savladaju golmana Popovića.