Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi gostuju ekipi Partizana u okviru 13. kola LInglong Super lige. Utakmica se igra u Beogradu u nedelju 27. oktobra od 16 časova. 

Utakmicu je najavio Vladimir Gaćinović, šef stručnog štaba subotičana – Čast nam je i obaveza da igramo dobro protiv Partizana prema kojem imam izuzetan respekt pogotovo posle jučerašnjeg meča i igre koju su pokazali protiv Mančester Junajteda i po meni nezasluženo izgubili. To je ekipa koja ima izuzetan potencijal posebno taj ofanzivni deo. Ove godine su izueztno jaki, pogodili su sa dovođenjem stranih igrača koji čine prevagu. Pored njih imaju i bisere srpskog fudbala u napadu. To je ekipa koja protiv svih može da postigne po dva-tri gola. Biće nam izuzetno teško u Beogradu, svesni smo toga i moraćemo dati naš maksimum. Želja nam je da ostavimo dobar utisak da se pokažameo u pravmo svetlu a da li će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat o tome je sada nezahvalno i pričati. Učinićemo sve da opravdamo očekivanja. 

Šef se osvrnuo i na kadrovske probleme. – U ovom meču nećemo moći da računamo na određene igrače, tu pre svega mislim na Jočića, Dunđerskog, Cucina i na golmana Ostojića. Ostali su tu, raspoloženi za igru sa velikim motivom.          

Nemanja Obradović ističe vrednosti narednog rivala – čestitao bih Partizanu na dobroj igri protiv Mančestera i nezasluženom porazu. Igramo protiv velikog protivnika koji je sigurno favorit. Imaće određeni pritisak posle mini negativne serije u prvenstvu pa će imati imperativ pobede protiv nas. Mi ćemo dati svoj maksimum na terenu i probati da ponovimo veliki uspeh Spartaka u prošlom meču sa istim rivalom kada smo pobedili Partizan. Da bi to uradili moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti, da budemo mudri na terenu i donosimo prave odluke.