Nakon poraza u Novom Pazaru fudbaleri Spartaka Ždrepčeve krvi će u subotu 3. septembra odigrati utakmicu 9. kola protiv ekipe Napretka. Utamica na Gradskom stadionu počinje u 20:00 časova. 

Predstojeći meč najavio je šef struke Subotičana Slavko PretrovićNaš sledeći protivnik je u prošloj utakmici uspeo da ostvari svoju prvu pobedu, tako da sigurno dolaze sa velikim ambicijama u Suboticu. Mi imamo masivne probleme, jer posle utakmice u Novom Pazaru se čak deset igrača požalilo na stomačne probleme kao i kompletan stručni štab. Međutim, ne tražimo nikakve izgovore i sve ćemo pokušati da osvojimo tri boda.  Pokazali smo da je Subotica neosvojiva tvrđava i nadam se da će tako ostati i pole ove utakmice. 

Prvotimac Stefan Filipović napominje da je Napredak u uzrasnoj putanji po pitanju forme. – Napredak je nešto lošije startovao, međutim svedoci smo da su podizali nivo igre iz utakmice u utakmicu. Dolaze sa dozom samopouzdanja nakon pobede u prošlom kolu. Što se nas tiče, mi smo izgubili u Pazaru sa 2:0, međutim ukoliko ispoštujemo ono što od nas traži šef struke verujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat.