FK Spartak ŽK i trener Predrag Rogan, posle osam meseci, sporazumno su raskinuli saradnju. Rogan je početkom oktobra prošle godine preuzeo golubove, posle odličnih mečeva na međunarodnoj sceni i lošem startu u domaćem prvenstvu. Uspeo je da vrati subotičane na pobednički kolosek, ali se ambicije i planovi nisu poklopili sa rukovodstvom kluba, pa je usleo rastanak.

Imali smo uspešnu saradnju sa Predragom Roganom, ostvarili smo dobre rezultate dok je vodio ekipu. Posle lošijeg starta uspeo je ekipu vratiti u pobednički ritam, savladali smo FK Partizan u Beogradu prvi put, vezali sedam pobeda u šampionatu. Pomogao je da se ekipa stabilizuje i da bez problema izbori opastanak u superligaškom društvu, čak je malo nedostajalo da zaigramo i u playoff-u.

Zahvaljujemo se Roganu na saradnji, na svemu što je uradio za Spartak, korektno smo sarađivali, ali nismo pronašli zajednički jezik. Rastali smo se prijateljski, bivšem šefu struke želimo mnogo uspeha u karijeri.  – Istakao je predsednik Subotičkog superligaša Nikola Simović