Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi uspešno su stigli na Zlatibor i već u poslepodnevnim časovim aodradili prvi trening. Svi momci su željni rada i dokazivanja. 

Šef struke Vladimir Gaćinović zadovoljan je uslovima koji su ih dočekali – Stigli smo u našu staru bazu na Zlatibor. Drago mi je da su tereni u puno boljem stanju u odnosu na prošlu godinu. Vreme je  u celoj Srbiji kišovito, ali mi smo u dobrom raspoloženju  i treba da se držimo plana priprema. Imamo malih problema sa povredama Tufegdžića i Vukčevića ali se nadam da će se oni brzo oporaviti i priključiti ostalim momcima. Gostoprimstvo domaćina je na visokom nivou i zadovoljni smo što se nalazimo ovde. Imamo zakazane utakmice sa Javorom, Napredkom, Borcem iz Banja Luke i Mladosti iz Lučana a za ostale termine još pregovaramo sa eventualnim rivalima

Kapiten Stefan Milošević izneo je svoje prve utiske po dolasku – Iza nas su dve nedelje priprema i dve kontrolne utakmice u kojoj smo odigrali nerešeno sa  ekipom TSC i pobedili Inđiju pred dolazak na Zlatibor. Vreme nas trenutno služi, tereni su dobri i verujem da ćemo imati dobre pripreme. Prva utakmica je u sredu protiv Javora, naravno rezultat u tom susretu nije bitan, želimo da odigramo dobru utakmicu i da nas mimoiđu povrede u tom duelu kao i tokom celih priprema.