Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u prvom kolu novog Super lige dočekuju ekipu Rada u subotu 20. jula sa početkom od 18:00 časova. Povodom tog meča u prostorijama kluba na Gradskom stadionu održana je konferencija za štampu na kojoj su predsstojeći meč najavili šef struke Vladimir Gaćinović i kapiten ekipe Stefan Milošević. 

Vladimir Gaćinović zadovojan je atmosferom i spremom svojih igrača. – Prošlo je četrdeset radnih dana za koje vreme smo odigrali i osam prijateljskih utakmica. Dočekujeno ekipu Rada u dobrom raspoloženju. Znamo o kakvom protivniku se radi, oni su naši stari poznanici. Odigrali smo sa njima i jednu prijateljsku utakmicu pre dve nedelje na Zlatiboru. Rad je možda i najiskusnija ekipa u Ligi. Igraju dveoam ofanzivno sa jakom skok igrom. Međutim, mi  se pre svega uzdamo u naš kvalitet i kapacitet i u sve ono što smo radili za vreme priprema. Učinićemo sve da budemo maksimalno motivisani i pripravni za meč. Igrači su puni samopouzdanja, a posebno mi je drago da su se i povređeni oporavili i da su svi spremni za meč. Mali problemi su oko učešća japanca Jamamotoa zbog papirologije, ali verujem da će se i to rešiti do utakmice. Očekujem da pružimo dobru igru, pokažemo dobar pristup i da zadovoljimo naše navijače igrom i rezultatom. 

Kapiten subotičana Stefan Milošević Dolazi nam ekipa koja nam mnogo toga duguje. Pokušali su u prošloj sezoni da nas izbace iz plej ofa, to nisu uspeli ali jesu neki drugi. Verujem da su igrači spremni da pruže veliku borbu, ne obećavam pobedu, ali obećavam jedno veliko požrtvovanje i pozivam igrače da dođu da nas podrže.