Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u utakmici 15. kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Kolubare. Utakmica će se odigrati u subotu 15. oktobra sa početkom od 15:00 časova na Gradskom stadionu u Subotici. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Ljubiša Dunđerski – Svesni smo da je za nas utakmica u subotu finale kao i svaka sledeća. Što smo prokockali , prokockali smo i više nemamo prava na grešku. Trenažni proces za pripremu ove utakmice je bio vrhunski odrađen, što se tiče odnosea igrača prema treningu i zahtevima koje smo od njih tražili da se sutra uradi protiv Kolubare. Ubeđen sam da će sutra izaći jedna ekipa Spartaka koja će pokazati svima koliku želju, volju i znanja poseduju, da tri boda ostanu u Subotici i da konačno uplovimo u neku mirniju luku. 

Golman Filip Manojlović očekuje da će ekipa izaći iz rezultatske krize – Predstoji nam jako bitna utakmica. Mislim da smo dobro odradili celu nedelju, pripremu za ovu utakmicu. Kolubara ima jedan jak i čvrst tim, mislim da ćemo dobro odgovoriti na to i da smo taktički spremni za sutrašnju utakmicu. Pozvao bih navijače da dođu na Gradski stadion i da nam pruže podršku.