Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi već nadelju dana se nalaze na pripremama na Zlatiboru. Odigrali su tri prijateljske utakmice i po prikazanoj igri deluju sve sigurnije i spremnije za ono što ih očekuje u novoj sezoni.

Trener Vladimir Gaćinović zadovoljan je radom i željom koju pokazuju svi fudbaleri. Najveće probleme imaju sa vremenom i čestim padavinama – Pripreme teku po planu koji smo predvideli. Ovaj drugi deo koji provodimo na Zlatiboru je najzahtevniji jer igramo i utakmice. Malo nas je poremetilo vreme, ali nismo mogli da verujemo da se u ovo doba godine temperatura spusti na samo 5 stepeni i da će tereni biti pod vodom što nas je poremetilo u odigravanju prijateljskih utakmica.

Uprkos težim uslovima fudbaleri vredo treniraju  – Naše misli su usmerene prema Severnoj Irskoj i ekipi Kolerajna tako da svaki meč bez obzira na protivnika koristimo da se što bolje pripremo za nastup u Evropi. I današnju utakmicu želimo da odigramo u visokom ritmu, koliko nam to teren bude dozvolio. Imamo odličnu i pozitivnu atmosferu koja nas čini veoma zadovoljnim i sretnim.

Došlo je do određenih kadrovskih promena, međutim po rečima trenera gaćinovića ekipa neće izgubiti na kvalitetu. – Što se tiče pojačanja stigao nam je napadač Đenić koji bi trebalo adekvatno da zameni Nemanju Nikolića, koji nam je puno značio u prošloj sezoni. Očekujemo u toku dana i dolazak Mačića koji igra na poziciji zadnjeg veznog. Ranije je stigao krilni igrač Racković, Benjamin iz Makedonije koji se nesrećno povredio kao i golman Perić. Mislim da imamo širok izbor igrača i mogu reći da se svi trude i ozbiljno rade što nas čini sretnim i daje nam snagu za dalji rad.