Podpredsednik FK Spartak, Goran Drača novi je predsednik Gradskog fudbalskog saveza Subotice, voljom 28 glasova i jednim uzdržanim na Izbornoj skupštini koja je održana u zgradi Nove Opštine u Subotici. Iako je Skupština počela sa dva kandidata za mesto predsednika, kako je tokom iste Zoran Arsić povukao svoju kandidaturu, Drača je ostao jedini kandidat.

Skupština je potvrdila predloge predsednika GFS-a za izbor dva potpredsednika Ivicu Bošnjaka i Aleksandra Vasića, a pored predsednika i potpredsednika u Izvršnom Odboru se nalaze još Dejan Vučić, Dragan Vuksanović, Nenad Torbica, Zoran Marković, Miša Guljaš, Jaroslav Pavlišin, Nemanja Suvajac, Goran Jeknić, Dragan Đorđević, Bogoljub Džinić, Dejan Vučković i Nedeljko Horvat. U Nadzornom odboru GFS-a su Đukanović, Nikolić i Čučković, Drača će predstavljati GFS u Fudbalskom savezu Srbije, dok će u Područnom fudbalskom savezu GFS predstavljati Drača, Bošnjak, Horvat i Vučić.

Na ovoj Skupštini članovi su podržali predlog predsednika GFS-a Gorana Drače da ova organizacija podrži Dragana Simovića za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine.

Odmah po završetku Skupštine Goran Drača je istakao – U naredne četiri godine ću se boriti da se dodatno stabilizuje Gradski fudbalski savez, iako je i do sada mnogo učinjeno, ali i da se sa novim rukovodstvom Trenerska i Sudijska organizacija takođe stabilizuju. Moramo da u narednom periodu osnujemo nekoliko klubova u seoskim sredinama, da se trudimo da decu iz kafića i ispred računara vraćamo na travnate terene. Pokazatelj da su se na ovoj Skupštini pojavili svi delegati je potvrda poverenja, a da se ono ne bi prokockalo, moramo raditi još bolje. Kako smo mogli čuti, ima među delegatima i onih koji ostaju u opoziciji, ali je jasan stav svih da je fudbal iznad nas. Sve ono što ćemo raditi neće imati lične konotacije, nego će biti za dobrobit fudbala.