Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi imaće izuzetno težak zadatak u sledećem kolu, pošto gostuju ekipu Crvene Zvezde, aktuelnom prvaku države. Subotičani se nalaze u rezultatski krizi i u Beograd odlaze sa željom da prikažu dobru igru i da se što bolje suprostave crveno-belima. Utakmica se igra u Beogradu nedelju 9. oktobra sa početkom od 15:30 časova.

Predstojeću utakmicu najavio je novi šef struke Ljubiša Dunđerski –  Čestitao bih prvo Zvezdi na odličnoj igri i pobedi nad Ferencvarošem. Ova utakmica po nas možda i dolazi u najboljem momentu. Nakon poraza kod kuće od Radničkog iz Kragujejvca idemo na megdan prvaku države koji igra odličan fudbal. Zvezdi se ne preti, Zvezdi se suprostavlja i verujem da moji momci znaju šta ih očekuje. Radili smo dobro za ovu utakmicu i ako budemo pravi i homogeni verujem da možemo izvući pozitivan rezultat za nas. 

Napadač Luka Bijelović ističe težinu predstojeće utakmice – Očekuje nas najteže gostovanje u ovom prvenstvu. Ne treba tošiti puno reči o ekipi Crvene Zvezde, svi znamo ko su i kakav fudbal igraju u poslednjih par godina. Idemo u Beograd da odigramo jednu pravu mušku utakmicu a nadamo se i verujemo da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom.